top of page

1.1

TEAMTRAINING

Coaching_mini.jpg

HOE EFFECTIEF WERKT JOUW AFDELING SAMEN?

Haalt jouw team nog niet alles eruit wat erin zit? Of staan zij voor een grote verandering of nieuwe uitdaging? Dan is een goede samenwerking essentieel voor het behalen van succes.

Teamtraining op maat

Nieuwe inzichten, goede zelfreflectie en concrete handvatten. Dat is het resultaat van een echte Footworks teamtraining op maat. Hoe dat werkt? In goed overleg stem ik de training exact af op jouw specifieke situatie en wensen. Vervolgens haal ik je medewerkers uit de werksfeer en maak ik complexe onderwerpen concreet met een koppeling naar sport. Letterlijk op het veld óf enkel in de vorm van een metafoor. Hierbij focus ik mij zowel op persoonlijke coaching als op de groepsdynamiek. Want alleen als iedereen het beste uit zichzelf kan halen, wordt het mooiste teamresultaat behaald!

Het resultaat

Een Footworks teamtraining maakt impact. Dit betekent dat we niet uitzichtloos gesprekken voeren, maar dat we leren door te doen en concrete handvatten creëren. Wat dat oplevert? Een succesvolle afdeling met een fijne sfeer en betere resultaten, dankzij:

• Goede onderlinge communicatie

• Duidelijke teamrollen

• Meer rendement uit individuele kwaliteiten

• Efficiënte en leuke samenwerking

Meer uit je afdeling halen?

Doorbreek vaste patronen met een teamtraining toegespitst op jouw afdeling. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en bekijk vooral ook de leiderschapstraining om jouw invloed op het afdelingsresultaat te vergroten.

Homepage opener_mini.jpg

"Je gaat het pas zien als je het doorhebt"

- Johan Cruyff 

bottom of page